loading ...
loading ...

Hieronder vind u wat veelgestelde vragen en antwoorden daarop.

 

Q: Ik weet niet of de velgen die ik wil passen op mijn auto?

A: het beste is om goed onderzoek te doen, bijvoorbeeld op de div. forums om te kijken of uw auto, met de verlaging, uitlijning en schermen overeen komt met een zelfde auto/opzet.

 

Q: Hebben jullie een showroom?

A: Wij hebben een kleine showroom die op afspraak te bezichtigen is.

 

Q: Ik heb wel eens geld overgemaakt naar bedrijf X of persoonX en nooit iets ontvangen, zijn jullie oplichters?

A: Dat spijt ons zeer, helaas kunnen wij geen verantwoordelijkheden nemen voor wat andere mensen doen. Als wij oplichters waren zouden wij het in elk geval niet zeggen!  voor referenties zoek op google of de div. forums op onze naam en service.

 

Q: Waarom moet ik eerst een (aan)betaling doen voordat de velgen besteld kunnen worden?

A: Helaas is het zo dat in het verleden is gebleken dat mensen die sets velgen bestelden ze niet kwamen ophalen, daardoor bleven wij met de meest vreemde maten zitten en veel kosten. om zo goedkoop te blijven hebben wij dit als maatregel in het leven geroepen.

 

Q: Ik heb jullie vanmorgen gemaild, waarom heb ik nog geen reactie?

A: Wij zitten niet 24/7 achter de PC er moet ook wel eens echt gewerkt worden, tevens hebben wij (je verwacht het niet) ook een prive leven. U mail zal zsm worden beantwoord. heeft u na 7 werkdagen nog geen antwoord, probeert u het dan opnieuw, waarschijnlijk is uw mail door een spam filter opgepakt.

 

Q: Ik wil graag velgen kopen, maar het is 1 uur rijden. Kunnen jullie langskomen met wat velgen zodat ik kan zien of er wat voor mijn auto tussen zit?

A: Omdat wij geen grote vrachtwagen tot onze beschikking hebben, is het helaas voor ons niet mogelijk om met velgen aan uw deur te komen.

 

Q: Ik heb bij jullie net Rotiform/3SDM velgen gekocht, nu zegt persoon X dat het replica velgen zijn.

A: wij verkopen geen replica Rotiform/3SDM velgen, U heeft de orginele velgen dozen plus de factuur waar het merk opstaat,  Persoon X heeft waarschijnlijk geen verstand van velgen.

Back To Top